Loopia

Loopia är idag ett av Sveriges största och ledande webbhotell, med utmärkelser såsom ”Sveriges bästa webbhotell” i tidskriften Internetworld (05 / 02). De har bedrivit sin verksamhet sedan 1999 och har kontor i både Sverige och Serbien. Sedan år 2005 är de en del i den norska Mamut-koncernen.

Ett av ledorden i verksamheten är och har alltid varit att effektivisera och automatisera infrastrukturen för att skapa maximal effektivitet, utan att för den skull ge avkall på snabb support och mänsklig kontakt. På detta sätt lyckas de bibehålla ett litet företags flexibilitet och personliga service, samtidigt som de erbjuder dem möjligheter och den trygghet som ett stort företag ger.

Personliga kommentarer

Jag har haft Loopia nu i 3 år och även fast deras kontrollpanel är ganska tråkig så har allt fungerat bra. Det går smidigt att överlåta domäner, att byta namnservrar, parkera domäner osv. Jag kan inte påminna mig om att mina sajter någon gång legat nere. Har tyvärr ingen erfarenhet av deras kundtjänst, men det beror på att jag aldrig haft behov av att kontakta dem.

Mitt betyg för Loopia är 4 av 5

>> Besök Loopia här!