City Network

Med över 7000 kunder runtom i hela Sverige är City Network en av de absolut ledande webbhotellen. De driftar allt från enklare hemsidor till stora system om hundratals servrar och hjälper till med redundans, säkerhet och prestanda. City Network är även ombud och registrar för ett antal toppdomäner som till exempel .se-domänen.

År 2002 startades City Network av ett par entusiastiska personer som har enorm erfarenhet från drift av it-lösningar. Grundarna av City Network har tidigare byggt upp ytterligare ett större webbhotell i Sverige. Denna entusiasm och kunskap för drift har guidat City Network att nå stort förtroende från tusentals Svenskar varje dag. Över 100 miljoner sidor levereras från City Network dagligen.

Personliga kommentarer

Jag är ganska ”ny” hos City Network, har bara haft konto hos dem i ett halvår, men intrycket är gott. Min känsla är att det är väldigt seriösa personer som står bakom detta webbhotell. Deras kontrollpanel är enkelt att använda och hittills har jag inte haft några som helst problem. Detta är ett webbhotell som jag kommer att bli kvar på länge.

Mitt betyg för City Network är 4,0 av 5